Happy Tears by Mia Monta

Ik ben Annelore Audenaert, 42 jaar, mama van een schat van een zoon Sem en echtgenote van een even grote schat Kristof.  Mijn passie is om jullie mee te nemen in de droomwereld van bruidsmode. Happy Tears is voor mij echt een kinderdroom die werkelijkheid werd, mede dankzij Ludo en Nadine van Mia Monta. Met hun 60 jaar ervaring hebben ze me alle kneepjes van het vak aangeleerd en me de wondere wereld van de bruidsmode leren kennen. Ik neem graag mijn tijd om jou te leren kennen en je te helpen bij het uitzoeken van een jurk die zorgt voor een traantje van geluk. Met veel plezier en enthousiasme stel ik je voor: Happy Tears by Mia Monta.

PERSOONLIJKE EN WARME AANPAK

In een relaxe en veilige sfeer met een grote vorm van respect wordt het zeggen van "Say yes to the dress" een ware droom die uitkomt.

EENDER WELKE KLEDINGMAAT

Een assortiment in verschillende maten en in betaalbare prijs/kwaliteit, de retouches en accessoires maken het aanbod compleet en de jurk uniek.

HET TOTAALPAKKET

Mijn doel is om zoveel mogelijk te ontzorgen. Daarom bied ik de bijhorende schoenen, lingerie en juwelen ook aan.

Jouw happy tears moment

Bij Happy Tears nemen we graag onze tijd voor jouw speciaal moment. Daarom werken we steeds op afspraak.  Passen doe je op je eigen tempo terwijl  jouw gasten genieten van de relaxe sofa of een kijkje nemen in het aanbod feestkledij. Laat je onderdompelen in de wondere wereld van bruidskledij.

Onze winkel

Broodstraat 33, 9700 Oudenaarde

happy-tears_logo

-

-

© 2024 Happy Tears

-