Hoe kies je jouw trouwschoenen ?

Lees hieronder meer tips over het kiezen van de perfecte schoenen voor jouw unieke dag.

Wanneer koop je jouw trouwschoenen?

Je koopt je trouwschoenen het liefst zo vroeg mogelijk, om verschillende redenen.
Wacht niet met het dragen van jouw trouwschoenen tot de dag van je bruiloft. Probeer ze in de tijd ervoor af en toe eens aan te doen, om ze in te lopen. Zo zitten je schoenen op de grote dag als pantoffels.

In onze collectie van Elsa hebben we prachtige satijnen bruidschoenen met verschillende hakhoogte en deze kan je na je huwelijk gewoon laten kleuren zo draag je jouw trouwschoenen nog vele jaren verder op leuke feestjes of uitstapjes.

Hoe kies je nu trouwschoenen?

Kies een schoen die bij jou wensen en verwachtingen past. Tegenwoordig is een trouwschoen heel divers geworden, van een witte satijnen pumps met een lage of hoge hak tot een sandaal , sneaker of sleehak, in deze tijd is alles geoorloofd, je kunt dus volledig gaan voor een schoen die helemaal past bij jou!

Het allerbelangrijkste is dat jouw schoen comfortabel zit , de schoenen van Elsa die Happy Tears verkoopt zijn speciaal voorzien van subtiele kussentjes voor dat extra draag comfort en dansplezier.

Met de verschillende pasmodellen in de winkel help ik jullie heel graag naar de beste schoen voor jou, dit voor een prijs/kwaliteit correcte prijs.

Onze winkel

Broodstraat 33, 9700 Oudenaarde

happy-tears_logo

-

-

© 2024 Happy Tears

-